Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Henna tattoeages in Zutphen e.o.

Een henna tattoo laten zetten, is altijd leuk voor iedere gelegenheid. Ik werk met 100% natuurlijk henna, die bruin/rood kleurt. Het hoeft natuurlijk niet alleen op de hand worden gezet; het kan overal op je lichaam. Wil jij versierd worden? Prijzen zijn afhankelijk van de grootte en variëren vanaf €5,00 voor een kleine afbeelding tot €15,00 voor een volledige hand met vingers. 

Henna workshop organiseren

Wil je een workshop organiseren voor een personeels- of kinderfeestje of gewoon een gezellige avond? Je kunt mij hiervoor inhuren. Ik vraag €55,00 per uur (+ eventuele reiskosten). Dit is inclusief alle materialen. Neem contact met mij op de mogelijkheden te bespreken.
 

Neem contact op

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren